What about me?


Door een stom toeval ben ik enkele jaren geleden in contact gekomen met taxidermie. Iets wat ik heel interessant vond. En sindsdien is het een passie voor dit vak geworden dat alleen nog maar groter wordt.


Mijn naam is Geoffrey Verhofsté en ik ben van kleins af aan gepassioneerd door dieren en de natuur. Altijd gedacht dat ik in mijn latere studiekeuze en werk die richting wou uitgaan. Daardoor was de keuze dan ook makkelijk. Ik ging Agro- en Biotechnologie (dierenzorg) studeren. Tijdens deze opleiding kregen wij ‘Anatomie van het dier’.

Het is tijdens dit vak dat ik gebeten ben door het virus van taxidermie. Door een aantal opgezette dieren en skeletten als studiemateriaal te gebruiken ben ik gefascineerd geraakt door hoe men dit kon maken. Ik wou dit zelf ook eens proberen. Met een uit de hand gelopen hobby als resultaat.


Door mijn interesse in de natuur en de dieren ga ik graag op reis met als doel om leuke en mooie dieren te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. Hieraan gekoppeld is ook diepzeeduiken een grote hobby van mij.   


info@tartarugaskeletons.com | on facebook

Tartaruga Skeletons Copyright @ All Rights Reserved